Прес-центр19 жовтня 2016, 17:10

«Увага! Не забуваймо, що ми у зоні АТО!» ‑ Юрій Гарбуз про нещасний випадок з горе-грибниками

Ввечері 19 жовтня двоє мешканців Станично-Луганського району у пошуках грибів зайшли на заміновану ділянку неподалік від лінії розмежування та детонували один з закладених набоїв.

У результаті вибуху один з потерпілих зазнав осколкових поранень, інший викликав «швидку допомогу». Проте, через високий ступень мінної небезпеки ситуація потребувала втручання військових.

За особистого сприяння голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза на місце пригоди направлено додаткові сили ДСНС та ЗСУ.

Телефоном очільник області так прокоментував ситуацію: «На жаль, сьогодні мешканці «сірої зони» щоденно наражаються на небезпеку, інколи через власну необережність. Проте, для мене особисто, життя та здоров’я наших людей – понад усе, саме тому я надав доручення для залучення всіх необхідних ресурсів. Наразі, горе-грибники врятовані. Користуючись нагодою, висловлюю подяку рятувальникам та військовим за оперативні та злагоджені дії. Увага! Не забуваймо, що ми у зоні АТО!»