Прес-центр30 грудня 2021, 16:12

Увага! Оголошення

30 грудня відбулись засідання конкурсних комісій з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів на посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер» та головного лікаря Луганського комунального закладу «Обласний центр медико-соціальної експертизи».

За результатами розгляду заяв та доданих до них документів претендентів на зайняття посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер», та відповідності встановленим комісією вимогам до претендентів, комісією вирішено допустити до участі в конкурсі Хамчича Євгена та Короткова Владислава.

Також, за результатами розгляду заяви та доданих до неї документів претендента на зайняття посади головного лікаря Луганського комунального закладу «Обласний центр медико-соціальної експертизи» та відповідності встановленим комісією вимогам до претендентів, комісією вирішено допустити до участі в конкурсі Шеїна Олександра.

Визначено провести засідання конкурсних комісій із розгляду конкурсних пропозицій, проведення з співбесіди та здійснення відбору переможців конкурсу 05.01.2022 о 9:00 та 11:00, відповідно, за адресою: просп. Центральний, буд. 59, м. Сєвєродонецьк, Луганська область (кабінет № 209 Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації).