Прес-центр14 березня 2017, 14:03

Увага! Триває прийом творчих робіт на здобуття премії імені Івана Франка

Державний комітет телебачення і радіомовлення України з 1 березня до 1 травня 2017 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

 

Для участі у конкурсі потрібно подати публіцистичні твори, що сприяють утвердження історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на розбудову державотворення та розвиток демократизації українського суспільства. Приймаються твори, які опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення. На здобуття премії можуть бути висунуті роботи як окремих осіб. Так і творчих колективів у складі не більше п’яти осіб.

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2003 № 1832 «Про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності» Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі двох тисяч гривень на кожну номінацію за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в таких номінаціях: за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації, за кращий твір у телевізійній сфері, за кращий твір у радіомовній сфері, за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

 

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул.. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України з приміткою ( на здобуття Премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності). Телефон для довідок : (044) 278-86-96.