Прес-центр27 серпня 2018, 13:08

Увага! У Старобільську працює Інформаційно-консультативний центр

З метою надання населенню Луганської області інформаційних консультацій у вирішенні різного роду питань щодо енергопостачання, підвищення рівня культури взаємовідносин і формування прозорого інформаційного середовища з обслуговування споживачів у ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» працює Інформаційно-консультативний центр.

Він є загальнодоступним центром для юридичних, фізичних осіб-підприємців  та населення, які є споживачами електричної енергії або мають намір стати споживачами та звернулися за консультацією, отриманням інформації або для розв’язання суперечних питань, які виникли між компанією-енергопостачальником та заявниками.

Інформаційно-консультаційні послуги надаються заявнику безкоштовно.

Для вирішення спірних питань кожного місяця проводяться засідання Комісії Інформаційно-консультаційного центру за участю представників ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та Держенергонагляду.

Для отримання консультації можна звертатися за телефоном (06461) 2-43-87, або за адресою: м. Старобільськ, вул. Горького, буд. 123, індекс 92702

Графік роботи: понеділок-середа з 7:30-16:30; перерва з 11:30-12:30; вихідні – четвер, п’ятниця, субота та неділя.