Прес-центр9 червня 2020, 08:06

Увага! В районі ООС частково відновлюється робота КПВВ

Починаючи із 10 червня з 11:00 відновлюється пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування в контрольних пунктах в’їзду-виїзду для автомобільного і пішого сполучення в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Пропуск громадян і транспортних засобів буде проводитися щоденно з 11:00 до 14:00 та здійснюватися:

- для автомобільного сполучення через КПВВ «Мар’їнка»: дорожній коридор «Донецьк – Курахове»;
- для пішого сполучення через КПВВ «Станиця Луганська»: дорожній коридор «Станиця Луганська – Щастя – Новоайдар».

Під час в’їзду на підконтрольну Уряду України територію громадянам проводитиметься температурний скринінг. Обов’язковою умовою також є перебування в захисній масці (респіраторі) та дотримання соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки.

Слід зауважити, що для пропуску через КПВВ громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома», або обсервації, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України № 392 від 20.05.2020.

Пріоритет на перетин лінії розмежування надається громадянам:

- за наявності причин соціально-гуманітарного характеру (при наданні відповідних підтверджуючих документів);

- які слідують для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та особам, що їх супроводжують (при пред’явлені сертифікату та запрошення-перепустки).

Громадяни, які перетинатимуть лінію розмежування для участі у складанні тестування із ЗНО та особи, які їх супроводжують, будуть звільнені від заходів обов’язкової самоізоляції або обсервації. Пропуск вказаної категорії осіб здійснюватиметься при пред’явленні сертифікату ЗНО та запрошення-перепустки для участі в ЗНО.

Пропуск решти осіб здійснюватиметься після оформлення громадян пріоритетної категорії.

Просимо враховувати дану інформацію при плануванні своїх поїздок.