Прес-центр16 листопада 2017, 10:11

Увага! Відбір житлових об’єктів за програмою «Доступне житло»

Для розгляду пропозицій щодо формування переліку об'єктів житлового будівництва, на будівництво або добудову яких можуть спрямовуватися кошти державної підтримки по програмі «Доступне житло», забудовникам пропонується в термін до 20 листопада включно 2017 року подати на розгляд Міжвідомчої комісії Мінрегіону такі документи:

   1) Супровідний лист. 

   2) Гарантійний лист (за формою, затвердженою наказом Мінрегіону від 20.12.2011 р. №361).

   3) Графік виконання будівельно-монтажних робіт, погоджений територіальним органом Державної архітектурно-будівельної інспекції України та з яким ознайомлено місцевий орган виконавчої влади або орган місцевого самоврядування (за формою, затвердженою наказом Мінрегіону від 20.12.2011 р. №361).

   4) Рішення замовника про затвердження проектно-кошторисної документації з техніко-економічними показниками житлового будинку (згідно з результатами експертизи проекту будівельної документації, проведеної у випадках, передбачених законодавством).

   5) Копія першого аркуша загальної пояснювальної записки (том 1) (з повним найменуванням об'єкта).

   6) Копія документа, що дає право на виконання будівельних робіт (дозволу на виконання будівельних робіт або зареєстрованої декларації про початок виконання будівельних робіт).

   7) Копія результатів (висновку або звіту) експертизи проекту будівельної документації, проведеної у випадках, передбачених законодавством.

   8) Копія документа, що підтверджує повноваження особи, яка підписала гарантійний лист (для фізичних осіб - підприємців - копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців).

   9) Фотокартки об'єкта (фасадів - 2-3, внутрішніх приміщень - 2-3) в електронному та паперовому варіантах.

Довідково: Закон України від 13.07.2017 № 2137-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» передбачає фінансування за бюджетною програмою за КПКВК 2751190 «Надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла» в обсязі 30,0 млн гривень, головним розпорядником коштів якої є Мінрегіон.

Зразки Графіка виконання робіт та  Гарантійного листа  додаються.

Заявки приймаються на адресу Мінрегіону  (01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9).

Засідання Міжвідомчої комісії призначено на 22 листопада поточного року.

Контактна особа: Ревуцька Анастасія, тел. (044) 284-06-96, RevutskaAO@minregion.gov.ua