Прес-центр28 вересня 2022, 11:09

В Івано-Франківську жителі Луганщини можуть отримати продукти харчування та гігієнічні засоби, в гумштабі приймають лікарі, юристи, зокрема адвокати

Працівниками Координаційного центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганщини наразі видаються продуктові набори за списками, які оприлюднюються в телеграм-каналі із подальшим інформуванням за телефоном, а також готуються набори для відправки «Укрпоштою» по Івано-Франківській області.

Набори видаються в порядку черговості реєстрації та з урахуванням надходжень продуктів до Центру.

Наразі без попереднього запису ВПО можуть отримати особисто гігієнічні набори.

Також сім’ям з дітьми видаються: рідкі дитячі суміші для новонароджених, ортодонтичні пустушки, пляшечки для годування. Видача здійснюється без попереднього запису.

Крім того, протягом тижня в центрі безоплатно працює низка спеціалістів.

Так, по вівторках надається правова допомога з усіх питань – приймають адвокати БФ «ПРАВО НА ЗАХИСТ».

У разі виявлення після консультацій необхідності подальшого юридичного супроводження в органах, установах та організаціях, адвокати фонду гарантують його на безоплатних умовах.

Прийом проводиться без попереднього запису.

По середах приймає лікар загальної практики – сімейний лікар Першого добровольчого хірургічного шпиталю Гусейн Махаррамов. Він проводить медичні огляди, надає рекомендації і при потребі – ліки першої необхідності (безкоштовно). Прийом – без попереднього запису.

По четвергах – лікар сімейної медицини, терапевт Лисичанського ЦПМСД Марія Пазиняк. Вона проводить медичні огляди, надає рекомендації. Може виписувати препарати за програмою «Доступні ліки», видавати направлення до вузькопрофільних спеціалістів тощо.

Прийом – без попереднього запису.

По п’ятницях – правова допомога з питань забезпечення прав, свобод та законних інтересів ВПО, дотримання їх соціальних гарантій та для отримання адміністративних послуг. Приймають адвокати БФ «РОКАДА». Попередній запис за телефоном +380990161724.

Режим роботи Центру: з вівторка по суботу з 10:00 до 15:00. Неділя, понеділок – вихідні.

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 128 (стадіон «Рух»).

Телефон: +380990161724

Електронна пошта: lug.koord.centr.wpo@gmail.com

Анкета в гугл-формах (потрібна для реєстрації ВПО для подальшого обслуговування в центрі): https://bit.ly/3SEpguB

Телеграм-канал: https://t.me/LgvIF