Прес-центр17 березня 2017, 14:03

В Луганській області привітали працівників ЖКГ

Сьогодні, 17 березня, перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко та заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Також до свята долучились директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай, керівники структурних підрозділів ОДА та працівники комунальних підприємств області.

 

У вітальному слові Роман Власенко наголосив на необхідності та важливості щоденної роботи підприємств ЖКГ: «Жителі Луганщини оцінюють вашу роботу та органів влади спільно. Облдержадміністрацією прийнято регіональні програми задля регулювання відносин у сфері житлово-комунального господарства, відбудови та розвитку життєвоважливої інфраструктури».

 

За вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи галузі, високий професіоналізм найефективніші працівники комунальних закладів Луганщини нагороджені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та Листами подяки обласної державної адміністрації.