Прес-центр20 листопада 2021, 14:11

В області проходять перевірки дотримання карантинних вимог

Фахівцями ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області, співробітниками поліції та органів місцевого самоврядування продовжуються моніторингові перевірки об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.
Загалом сьогодні по області здійснено 188 моніторинговихперевірок об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину, зокрема перевірено 15 закладів громадського харчування, 78 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 75 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, три агропродовольчих ринків, один ТРЦ, вісім перукарень, п’ять аптек, та три інших об’єкта.

За результатами моніторингових перевірокпорушення протиепідемічних вимог в умовах карантину  виявлено на двух об’єктах торгівлі продовольчими товарами та двух об’єктах торгівлі непродовольчими товарами.

Протоколи згідно ст. 42 Кодексу України про адміністративні правопорушення не складалися.

В нічний час з 19.11.2021 на 20.11.2021 спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області спільно з представниками  Національної поліції на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 22.10.2021 № 48549/0/1-21 щодо наявності документів про вакцинацію від COVID-19 або наявності негативних результатів тестування на COVID-19 у працівників та відвідувачів закладів громадського харчування, розважальних закладів проведенонічні рейди, перевірено п'ять закладів громадського харчування. За результатами перевірок порушень не виявлено.