Прес-центр21 листопада 2021, 15:11

В області проходять перевірки дотримання карантинних вимог

Фахівцями ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області, співробітниками поліції та органів місцевого самоврядування продовжуються моніторингові перевірки об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

Загалом сьогодні по області здійснено 175 моніторингових перевірок об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину, зокрема перевірено 26 закладів громадського харчування, 74 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 66 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, два агропродовольчих ринків, один ТРЦ та шість, перукарень.

За результатами моніторингових перевірок порушення протиепідемічних вимог в умовах карантину  виявлено в одному закладі громадського харчування, на одному об’єкті торгівлі продовольчими товарами та одному об’єкті торгівлі непродовольчими товарами.

Протоколи згідно ст. 42 Кодексу України про адміністративні правопорушення не складалися.

У нічний час з 20.11.2021 на 21.11.2021 спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області спільно з представниками  Національної поліції на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 22.10.2021 № 48549/0/1-21 щодо наявності документів про вакцинацію від COVID-19 або наявності негативних результатів тестування на COVID-19 у працівників та відвідувачів закладів громадського харчування, розважальних закладів проведено нічні рейди, перевірено шість закладів громадського харчування. За результатами перевірок порушень не виявлено.