Прес-центр16 травня 2018, 09:05

В області триває поточний середній ремонт на дорогах державного значення

На сьогодні на автошляху  Н-26 «Чугуїв – Мілове», яка пролягає через місто Старобільськ (ділянка 117-120 км), роботи ведуться у районі села Новоселівка. Їх виконує бригада «Кремінського агрошляхбуду».

На дорозі Р-66 від Рубіжного до Сєвєродонецька (Деміно-Олександрівка» - Сватове – Лисичанськ – Луганськ» на ділянці км 155+300 – км 158+800) працює підприємство «Данко».

Представники Служби автомобільних доріг у Луганській області постійного перевіряють якість проведення ремонту доріг.

Зараз на ділянці Р-66 ведуться роботи з укладення нижнього вирівнюючого шару (тип А, марка №1). Потім буде укладатися верхній шар. Після чого – укріплюватиметься узбіччя,  встановлюватиметься сигнальні стовпчики,  знаки та проводиметься розмітка дороги.

За словами дорожників, на цій ділянці щоденно укладається вирівнюючий шар від 300 до 600 погонних метрів дороги.

Працює сучасна потужна техніка: асфальтоукладач та чотири катки.  Асфальтобетону суміш  привозиться з асфальтобетонного заводу у Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, що пріоритетними напрямами дорожнього будівництва на 2018 рік є автошляхи, які з’єднують область із сусідніми Харківською (Куп’янськ-Сватове) та Донецькою (Попасна-Лисичанськ, Старобільськ-Бахмут) областями, дороги Щастя-Станиця Луганська, Старобільськ-Новоайдар та дороги, що ведуть до Сєвєродонецька. 

Служба автомобільних доріг у Луганській області звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт.