Прес-центр1 грудня 2016, 17:12

В облдержадміністрації обговорили дотримання автоперевізниками умов договорів

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху в Луганській області.

Перш за все розглядалися питання виконання перевізниками умов договорів на регулярні перевезення пасажирів та можливості розірвання договірних відносин з підприємцями у разі виявлення неодноразових порушень умов договорів або положень нормативних актів, що регулюють процеси перевезення пасажирів.

Згідно з рішеннями координаційної ради посилюється контроль над пасажирськими перевезеннями в області, зокрема: за дотриманням перевізниками визначених маршрутів руху, здійсненням міжнародних пасажирських перевезень.

Департаментом регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації буде опрацьовано питання встановлення обґрунтованих тарифів на перевезення пасажирів, а також розроблено методику виявлення порушень та притягнення до відповідальності перевізників.

Здійснено заходи щодо впровадження схеми організації дорожнього руху на автостанції у м. Сєвєродонецьку та прилеглій до неї території та недопущення несанкціонованої роботи перевізників.

Спільно з Управлінням Укртрансбезпеки продовжується робота з забезпечення безпеки перевезення пасажирів у Луганській області.