Прес-центр24 березня 2017, 12:03

В облдержадміністрації обговорили перебіг опалювального періоду

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц провів засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 роки та сталого проходження опалювального сезону.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівництво райдержадміністрацій, райрад, міських рад, представники комунальних підприємств області.
 
Директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай розповів про стан розрахунків комунальних підприємств за спожиті енергоносії протягом опалювального періоду 2016-2017 роки, підготовку та проведення заходів з ремонту автомобільних доріг міст, сіл, селищ області після зимового періоду та стан протипожежних мереж та пожежних гідрантів у населених пунктах області.
 
Також він приділив увагу експлуатації обладнання та мереж підприємств теплопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства області протягом опалювального сезону 2016-2017 роки.
 
На засіданні штабу зазначили, що місцеві органи влади можуть прийняти рішення про завершення опалювального сезону, якщо температура зовнішнього повітря не знижується середньодобової позначки +8°С протягом трьох діб.
 
По закінченню засідання доручено відповідним комунальним підприємствам провести обстеження комунальних автодоріг та вжити заходи щодо проведення ремонтних робіт, а також відновити протипожежні гідранти в населених пунктах області.