Прес-центр25 жовтня 2016, 15:10

В облдержадміністрації обговорили питання передачі майнового комплексу аеропорту «Сєвєродонецьк» військовим підрозділам ЗСУ

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Гуц провів нараду з питань визначення механізму передачі державного майна цілісного майнового комплексу КП «Міжнародний аеропорту «Сєвєродонецьк» військовим підрозділам ЗСУ.

У ході засідання надано доручення Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження спільно з Департаментом комунальної власності, земельних і майнових відносин облдержадміністрації підготувати необхідний перелік документів для подальшої передачі об’єктів і узгодити передачу майнового комплексу аеропорту з підрозділами ЗСУ.

Стосовно питання опалення будівель аеропорту прийнято рішення встановити твердопаливні котли, що безпосередньо дасть можливість суттєво економити на опаленні приміщень, враховуючи подорожчання енергоресурсів та впровадження в області енергоефективних технологій.

На цей час котли вже завезені, ведеться робота по встановленню та налагодженню обладнання.

Розв’язання ситуації навколо сєвєродонецького аеропорту стоїть на особистому контролі голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.