Прес-центр2 лютого 2017, 10:02

В облдержадміністрації обговорили питання транспортного сполучення Луганської області

Департаментом регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА проведено робочу нараду з питання відкриття приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути). Також у заході взяли участь керівники райдержадміністрацій та представники перевізників області.

 

Учасниками засідання обговорено питання щодо сприяння у максимальному поліпшеної якості та безпеки пасажирських перевезень з урахуванням потреб різних категорій пасажирів і рентабельності кожного окремого маршруту.

 

Від районів та перевізників розглядались пропозиції щодо: відкриття маршрутів: «Просторе – Старобільськ АС – Рубіжне АС», «Білокуракине АС – Мілове АС», включення до об’єктів найближчого конкурсу з регулярного перевезення пасажирів додаткових рейсів № 614 «Новобіла – Луганськ АС-1», № 684 «Сєвєродонецьк АС – Сватове АС», № 665 «Рубіжне АС – Старобільськ АС – Мілове АС», № 133 «Старобільськ АС – Світле», № 137 «Старобільськ АС – Новоборова» тощо та проектів їх схем і розкладів руху.

 

Слід зазначити, що керівництво облдержадміністрації приділяє велику увагу створенню умов для поліпшення послуг, посилення комфортабельності й безпеки перевезення пасажирів, дотримання перевізниками транспортного законодавства та забезпечення соціальних гарантій й сподівається на максимальне наближення якості надання послуг транспортної інфраструктури Луганської області до європейської і поетапно вживає для цього необхідних ефективних заходів.