Прес-центр27 листопада 2018, 10:11

В облдержадміністрації підсумують роботу освітніх центрів «Донбас-Україна» за 2018 рік

29 листопада о 8:00 відбудеться прес-конференція на тему «Підсумки вступної кампанії-2018 для абітурієнтів зі сходу України та можливості вступу у 2019 році».

Участь візьмуть заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, в.о. директора департаменту – завідувач сектору переміщених навчальних закладів департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Кретович, директор Департаменту освіти і науки Юрій Стецюк та виконавчий директор ГО «Фонд «Відкрита політика» Ірина Жданова.

Учасники заходу підіб’ють підсумки вступної кампанії-2018 для дітей, молоді з непідконтрольних української влади території Луганської області, повідомлять про роботу Освітніх Центрів «Донбас-Україна».

Також розкажуть про результати роботи «гарячої лінії», найпоширеніші питання від батьків і дітей та успішні історії цьогорічних вступників.

Під час прес-конференції будуть презентовані нові інформаційні продукту на 2019 рік: постери, листівки, ролики, які створені спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки ЮНІСЕФ.

Місце проведення: м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59, 2-й поверх, прес-центр.