Прес-центр23 червня 2021, 15:06

В облдержадміністрації привітали держслужбовців

Перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Смирнов взяв участь в урочистих заходах до Дня державної служби України.

«Шановні колеги, сердечно вітаю вас з професійним святом. Жодну сучасну державу не можна уявити без такого важливого інституту як державна служба. Від професіоналізму та відповідальності держслужбовця залежить усі якісні зміни у нашій державі. Так, дійсно інститут державної служби знаходиться у стадії перманентних змін, адже сучасні умови диктують нові правила. Бажаю вам усім мудрості і розуму під час ухвалення рішень від яких залежить розвиток нашої Луганщини!», – наголосив у вітальному слові Олексій Смирнов.

Також він вручив обласні відзнаки держслужбовцям Луганщини, а саме: завідувачу сектору організаційного відділу апарату Світлані Сучковій, заступнику директора Департаменту ЖКГ Артему Скаженику, начальнику відділу Департаменту економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Аллі Філатовій, головному спеціалісту загального відділу апарату Валентині Богуш, головному спеціалісту Державного архіву Луганської області Наталії Гальцевій, начальнику відділу планування та закупівель фінансового управління ГУ Держгеокадастру у Луганській області Наталії Дахно, головному спеціалісту Департаменту комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Наталії Кобі, головному спеціалісту відділу по роботі з персоналом та нагород апарату Тетяні Павлусенко, головному спеціалісту відділу взаємодії з правоохоронними органами та цивільно-військового співробітництва апарату Тетяні Пашинській, головному спеціалісту юридичного управління апарату Лілії Соловйовій, головному спеціалісту відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції  Управління державної міграційної служби у Луганській області Лілії Шаталовій.