Прес-центр29 червня 2017, 16:06

В облдержадміністрації проведено семінар з підготовки звітів про виконання регіональних цільових програм

Сьогодні, 29 червня, в облдержадміністрації відбувся навчальний семінар з питання підготовки звітів про виконання регіональних програм.

У заході взяли участь особи, відповідальні за розробку та реалізацію регіональних цільових програм від кожного структурного підрозділу облдержадміністрації й територіальних підрозділів міністерств і відомств.

Під час заходу в.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Сергій Медведчук, під головуванням якого відбувся семінар, зазначив, що звіти про виконання регіональних програм мають бути не звичайним документом про проведену роботу, а дорожньою картою щодо усунення причин найважливіших проблем розвитку регіону.

«Ми маємо чітко розуміти на якій стадії знаходиться вирішення проблем області та який ресурс необхідно задіяти для їх повного розв’язання з метою забезпечення сталого розвитку регіону», – наголосив він.

Тренерами виступили представники Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Ольга Севостьянова та Сергій Журавльов.

В ході семінару були розглянуті найбільш актуальні питання, пов’язані зі звітуванням за регіональними програмами, поширені помилки виконавців та шляхи їх уникнення.