Прес-центр19 cічня 2017, 17:01

В облдержадміністрації розглянули питання теплопостачання Луганщини

19 січня заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц провів засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2016/17 року та сталого проходження опалювального сезону. Також у заході взяли участь директор Департаменту житлово-комунального господарства ОДА Віталій Сурай, , міськрад, райдержадміністрацій, представники структурних підрозділів ОДА, Головного управління ДСНС України в Луганській області, комунальних та приватних підприємств.

На засіданні розглядались низка нагальних питань. Серед них: забезпечення якості надання послуг з централізованого опалення та заходи з їх покращення, стан розрахунків комунальних підприємств за спожиті енергоносії протягом нинішнього опалювального періоду, виконання графіку розстрочки підприємствами комунальної теплоенергетики та наявність номінацій (лімітів) природного газу на 2 та 3 декаду січня 2017 року. Також обговорювали роботи відповідних служб області під час погіршення погодних умов в зимовий період та наявність запасів протиожеледної суміші.

Крім того під час роботи обласного штабу заслуховувалися доповіді представників міст та районів області щодо ситуації на територіях з приводу порушених питань.

За результатами обговорення головою штабу надані відповідні протокольні доручення.