Прес-центр8 вересня 2020, 15:09

В облдержадміністрації відбулась колегія Державного архіву Луганської області

Заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська провела засідання колегії Державного архіву Луганської області.

На колегії були підбиті підсумки комплексних перевірок діяльності архівного відділу Новопсковської РДА, роботи служб діловодства, експертних комісій та архівних підрозділів Державного навчального закладу «Луганський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості», Луганської філії державного підприємства «Регіональні електричні мережі» та контрольної перевірки Біловодської райдержадміністрації.

Розглянуто питання забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду та з кадрових питань (особового складу) в Держархіві та архівних установах області.

Обговорено стан науково-технічного опрацювання документів сільських, селищних, міських, районних рад, райдержадміністрацій та їх структурних підрозділів в умовах реалізації реформи децентралізації влади та у зв’язку з утворенням нових районів.

Катерина Безгинська звернула увагу на необхідність забезпечення належних умов зберігання архівних документів та доручила провести   науково-технічне опрацювання документів Національного архівного фонду, з кадрових питань (особового складу) з дотриманням вимог чинного законодавства.

З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.