Прес-центр20 вересня 2018, 12:09

В облдержадміністрації відзначили командування Об’єднаних сил

Сьогодні, 20 вересня, за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза його заступник Геннадій Іваненко зустрівся із заступником командувача Об’єднаних сил з морально-психологічного забезпечення та гуманітарних питань генерал-майором Олександром Голоднюком.

Геннадій Іваненко передав знак пошани «Захиснику Луганщини»  за мужність, героїзм та самовідданість, виявлені під час планування та проведення операції Об’єднаних сил, виконання бойових завдань щодо захисту цілісності та недоторканності України та з нагороди Дня незалежності України Олександру Голоднюку.

Нагадаємо, що у рамках стратегічного проекту Об’єднаних сил «Допомога Схід» на Луганщині здійснюється цілий комплекс заходів, в тому числі оздоровлення дітей, допомога вразливим категоріям громадян. Військові здійснюють координацію та логістику із міжнародними благодійними організаціями. Зокрема, у червні гуманітарний вантаж було доправлено до обласних інтернатних закладів для громадян похилого віку та інвалідів. Військові активно долучаються до обласних заходів військово-патріотичного виховання молоді. Крім того, важливим напрямом співпраці з обласною владою є відновлення інфраструктури Луганщини. З початку року завдяки силам та засобам ООС був відновлений один міст у прифронтовому селищі Троїцьке, триває ремонт шляхопроводу в Попаснянському районі.