Прес-центр19 жовтня 2018, 11:10

В облдержадміністрації відзначили працівників харчової галузі Луганщини

Вітаючи присутніх з нагоди прийдешнього професійного свята, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Лариса Бичкова наголосила, що відіграючи провідну роль в питаннях забезпечення населення продовольчими товарами, працівники цієї галузі підвищують якість виробленої продукції та розширюють її асортимент.

За її словами, ці підприємства продовжують розвиток, незважаючи на втрату ринків збуту та зруйновану логістику, що обумовлено подіями останніх років на Сході України.

«Ви проводите модернізацію, освоюєте виробництво нових видів продукції та берете активу участь у різноманітних міжнародних заходах. І за це вам щира подяка», – сказала Лариса Бичкова.

Слід зазначити, що обсяг реалізованої підприємствами харчової та переробної промисловості області у цьому році очікується на рівні майже 600 мільйонів гривень, що на декілька відсотків вище за минулорічні показники.

Крім того, під час заходу акцентовано на сприянні освоєння нових підходів до організації бізнес-процесів, проведення аналізу потенційних ринків збуту, використання наявних можливостей державної підтримки та міжнародних програм.

Цього дня за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток харчової і переробної промисловості регіону та з нагоди професійного свята, що відзначатиметься 21 жовтня, почесною відзнакою «Кращий Луганський товаровиробник» нагороджено фізичну особу – підприємця Геннадія Любого зі Сватівського району.

Листами подяки облдержадміністрації відзначено директора ПП «Продгрупсервіс» з Кремінського району Олену Бугайову, фізичну особу – підприємця з Біловодського району Станіслава Журбу та лаборанта хіміко-бактеріологічного аналізу ТОВ «Марківський сирзавод» Світлану Лось.

Працівники харчової та промислової галузі також отримали грамоти Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.