Прес-центр15 листопада 2017, 16:11

В облдержадміністрації відзначили працівників радіо, телебачення та зв'язку

З прийдешнім святом кращих представників телерадіоорганізацій та підприємств зв’язку Луганщини привітали заступники голови обласної держадміністрації Юрій Клименко та Сергій Філь.

Звертаючись до учасників урочистого заходу, Юрій Юрійович відзначив: «Незважаючи на труднощі, вам вдалося відродити інфраструктуру і мовлення, навіть на тимчасово непідконтрольну територію області. Ви робите усе можливе для подальшого розвитку електронних засобів масової інформації. Дякую вам за сумлінну працю».

У свою чергу, Сергій Олександрович підкреслив, що присутні та їх колеги забезпечують право людини на отримання інформації.

«Ваша діяльність єднає Луганщину!» – наголосив він.

До поздоровлень приєдналися директор Департаменту масових комунікацій Олександр Костенко та директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА Сергій Шелест.

«Останнім часом на Луганщині реалізовано багато заходів відносно підготовки якісного контенту. Головним досягненням цього року вважаю відкриття  радіотелевізійної вежі у Новоайдарському районі, яка «покриває» область по обидва боки лінії розмежування», – зазначив Олександр Костенко.

Указом Президента України Петра Порошенка почесне звання «Заслужений журналіст України» присвоєно головному редакторові телебачення редакції громадсько-політичних програм філії акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України «Луганська регіональна дирекція» Наталії Федоровій, якій цю нагороду вручили сьогодні.

Почесною обласною відзнакою «За розвиток регіону» нагороджено начальника цеху №4 Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Юрія Домарева.

Багатьом працівникам сфери телебачення, радіо та зв’язку вручено Почесні грамоти та Листи подяки Луганської облдержадміністрації.

Грамотою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення нагороджено начальника технічної дільниці ТОВ «Вокар-Холдинг» Вадима Воробйова.