Прес-центр6 листопада 2018, 13:11

В облдержадміністрації відзначили призерку Юнацьких Олімпійських ігор

Сьогодні, 6 листопада, виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Сергій Філь зустрівся з дворазовою призеркою Юнацьких Олімпійських ігор та майстром спорту України міжнародного класу зі стрибків у воду Софією Лискун.

У заході взяли участь начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов та директор Луганської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Олімпійська надія» Наталія Барчишак.

На початку зустрічі Сергій Філь відзначив юніорку листом подяки облдержадміністрації та поцікавився у неї про підготовку до наступних змагань.

У невимушеній бесіді спортсменка розповіла, що наразі вона готується до Чемпіонату світу зі стрибків у воду, який є визначним етапом на шляху до Олімпійських ігор у 2020 році. Також Софія розповіла про своє навчання у Луганському обласному ліцеї-інтернаті фізичної культури і спорту.

Антон Волохов розповів Сергію Філю, що наразі він робить все можливе для підготовки спортсменів Луганщини до міжнародних змагань. Так, начальник управління молоді та спорту ОДА наголосив, що найперспективнішими олімпійськими видами спорту є стрибки у воду, спортивна гімнастика та важка атлетика. Робота з підготовки молодих спортсменів забезпечується Луганським обласним фізкультурним центром «Олімп» та багатьма іншими закладами фізичної культури і спорту регіону.

«Впевнений у тому, що Софію чекає великий олімпійський успіх! Сподіваюсь, що невдовзі ми зможемо бачити обличчя жителів Луганщини, які виборюють медалі на найвищих міжнародних змаганнях», – наголосив Сергій Філь.