Прес-центр26 жовтня 2016, 10:10

В облдержадміністрації вирішили ряд питань будівництва нової лінії електропостачання в Станично-Луганському районі

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Гуц провів нараду, присвячену будівництву нової лінії електропостачання в Станично-Луганському районі (ПЛ-35 кВ - отпайка на ПС Станиця-Луганська від ПЛ-35 кВ «Плотина-Комишне»).

Участь у роботі наради взяли представники Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації, ТОВ ЛЕО, ДП «Станично-Луганське досвідне лісомисливське господарство».

Під час обговорення були знайдені шляхи вирішення проблемних питань, а саме: ТОВ «ЛЕО» отримало можливість оформити всі необхідні документи, прискорити процес будівництва та введення в експлуатацію лінії.

Нагадаємо, що будівництво цієї лінії дасть можливість забезпечити безперебійне постачання Станично-Луганського району електроенергією з контрольованої українською владою території Луганської області.

Вирішення цього питання є одним з пріоритетних у роботі Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації та стоїть на особистому контролі очільника області Юрія Гарбуза.