Прес-центр8 лютого 2017, 15:02

В облдержадміністрації зустрілися з представниками СММ ОБСЄ

8 лютого 2017 року відбулася зустріч заступника голови Луганської  обласної державної адміністрації Юрія Клименка з представниками СММ ОБСЄ.  

До складу делегації ОБСЄ увійшли офіцери зі сприяння відновлення об’єктів інфраструктури в Луганській області Марія Паола Панначіулі та Абдираім Жорокулов, а також адміністратор-перекладач Тетяна Філіппович.

Участь у зустрічі також взяв директор Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації Денис Денищенко.

Під час заходу присутні обговорили проблеми відновлення ліній електромереж вздовж лінії розмежування та заблоковані залізничні гілки.

Крім того, було зазначено, що на цей час існує гостра проблема у відкритті автомобільного пункту пропуску «Золоте» в Луганській області з метою зменшення великої завантаженості пункту пропуску Станиця Луганська.

Юрій Клименко наголосив, що пріоритетним напрямом для керівництва області є відновлення об’єктів інфраструктури та відкриття пунктів пропуску. Він звернувся до представників ОБСЄ сприяти у межах своєї компетенції позитивному вирішенню цього питання.

Представники СММ ОБСЄ запевнили у всебічній підтримці, подякували за співпрацю у врегулюванні надзвичайно складних проблем та висловили надію на подальше плідне співробітництво.