Прес-центр19 квітня 2021, 15:04

В органах влади Луганщини вдосконалюють систему електронного документообігу

Зокрема, і в Луганській облдержадміністрації, де сьогодні презентовано план заходів проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» щодо впровадження удосконаленої системи електронного документообігу.

Звертаючись до присутніх, перший заступник голови обласної державної адміністрації Олексій Смирнов зазначив, що зустрічі передувала копітка робота у співпраці з відповідним проєктом USAID в рамках нещодавно підписаного з обласною владою меморандуму.

Він висловив вдячність донорам, а саме Агентству США з міжнародного розвитку, за підтримку Луганщини у складні для області часи.

«Наша співпраця за цим проєктом спрямована на удосконалення врядування, підвищення спроможності та координації між структурними підрозділами, апаратом облдержадміністрації та іншими органами влади», - наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.

У свою чергу, представники проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» та компанії «Soft Xpansion» презентували етапи впровадження системи електронного документообігу та звернули увагу на питання, що найчастіше виникають при роботі з аналогічними продуктами.

Також в них запланована низка зустрічей з представниками усіх структурних підрозділів із проведення аналітики процесів документообігу в кожному з них.