Прес-центр4 вересня 2017, 10:09

В ОТУ «Луганськ» відбулися заняття з командирами військових частин та підрозділів

На базі одного з підрозділів артилерії ОТУ «Луганськ» було проведено інструкторсько-методичні заняття з командирами частин та підрозділів ракетних військ і артилерії, які залучаються до проведення антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей.

Метою занять було узагальнення та розповсюдження передового досвіду з організації розміщення військових частин та підрозділів у районах зосередження (відведення), а також удосконалення порядку підготовки підрозділу до ведення бойових дій.

Протягом занять розглядалися питання організації розміщення військових частин та підрозділів у районах зосередження, їхнє обладнання, підготовка і застосування підрозділів та порядок організації бойової підготовки у районах відведення.

Під час заходу з офіцерами відпрацьовувалися питання військово-медичної, інженерної, спеціальної, тактичної підготовки, стрільби й управління вогнем артилерії.

Також було проведено практичне контрольно-комплексне заняття батареї за темою «Дії артилерійської батареї у складі дивізіону в оборонному бою загальновійськового підрозділу».

За інформацією Міністерства оборони України