Прес-центр18 жовтня 2018, 17:10

В Попаснянському районі відкрили вже п’яте віддалене робоче місце для обслуговування пенсіонерів

Це відбулося сьогодні у селищі Білогорівка, який є найбільш віддалений населений пункт Попаснянщини – 44 кілометрах від районного центра. Також поблизу нього розташовані ще два селища Шипилівка та Золотарівка. Саме тому тут край необхідне віддалене робоче місце.

Під час відкриття голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун зазначив, що пенсіонери це вразлива категорія населення, і вони не мають витрачати свій час, кошти та сили стоячи в чергах у районному управлінні Пенсійного фонду України.

Відтепер пенсіонери цих населених пунктів мають змогу на місці отримати консультації та визначити право на призначення чи перерахунок пенсії, подати анкети або заяви для реєстрації на Веб - порталі, забрати пенсійне посвідчення тощо.

А для того, щоб замовити або отримати довідку, не потрібно буде чекати два тижні на представника пенсійного фонду. Її можна буде отримати від  місцевого бібліотекаря. Доречі, згодом усі бібліотеки району виконуватимуть таку функцію.

Нагадаємо, що в Попаснянському районі віддалені робочі місця управління пенсійного фонду України  вже функціонують у Гірському, Золотому, Тошківці та Вовчеяровці.