Прес-центр17 липня 2020, 20:07

В Смолянинове доставлено чергова партія гуманітарного вантажу

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай разом з Командувачем ООС, генералом-лейтенантом Володимиром Кравченком у Смоляниновому взяв участь у передачі гуманітарного вантажу для сімей, які постраждали внаслідок пожежі.
Цього разу гуманітарна допомога для жителів Смолянинового складалася з будматеріалів, а саме: пінобетон, дошки, бруси, покрівельні та утеплювальні матеріали. За інформацією представників гуманітарної місії "Проліска", цих будматеріалів має вистачити для відновлення п’яти пошкоджених будинків.
Заступник командувача ООС Євген Коваленко, який посприяв у доставленні вантажу, наголосив, що підтримка та допомога військовослужбовців для постраждалих буде надаватися постійно.
Участь у заході взяли, керівник гуманітарної місії "Проліска" Євген Каплін, начальник об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (ОЦЦВС) штабу ОС Володимир Смілка, координатор з протимінної діяльності ОЦЦВС штабу ОС Лариса Родченко.