Прес-центр13 лютого 2023, 14:02

В Україні з’явилася національна екосистема вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою

Національна екосистема вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою (https://www.engmova.in.ua/) – безкоштовна та доступна 24/7 всім українцям, незалежно від місця їхнього перебування під час та після завершення воєнних дій.

Національна екосистема вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою для українців складається із трьох кроків:
- визначення рівня володіння англійською мовою;
- маркетплейс сервісів навчання англійської мов;
- опанування англійською мовою за допомогою наймасовішого освітнього онлайн-проекту України «Lingva.Skills».

Система швидко визначить рівень володіння англійською мовою, що не обмежує кількість спроб для того, щоб людина змогла повертатись до тестування під час свого навчання та мала змогу постійно відстежувати власний прогрес.

Наступним етапом екосистеми є вибір сервісу для навчання. Це можна зробити за допомогою маркеплейсу або обрати «Lingva.Skills», на порталі якого українцями за 6 років вже виконано понад 180 млн вправ. У 2019 році цей проект «Європейський банк реконструкції та розвитку» (ЄБРР) включив до десяти найкращих соціальних стартапів країн Східної Європи, а у 2022 році «Lingva.Skills» офіційно увійшов до Національної книги рекордів як наймасовіший освітній онлайн-проект України».