Прес-центр27 серпня 2019, 10:08

В Житомирі відбудеться Другий форум регіонів України та Білорусі

Проведення Другого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь заплановане на 3-4 жовтня 2019 року у  Житомирі.

Метою форуму є підтримка рівня довіри та подальшого розвитку політичних, економічних та гуманітарних зв’язків між двома країнами, розширення міжрегіонального співробітництва та представлення економічного потенціалу регіонів і проектів у сфері торгівлі, промисловості, сільськогосподарської кооперації, інвестицій тощо.

Минулого року Перший форум регіонів України та Білорусі, який відбувся в Гомелі (Республіка Білорусь), зібрав близько тисячі представників бізнесу та органів влади країн-учасниць.

У рамках заходу представники бізнесу, зацікавлені у виході на ринок Республіки Білорусь або посиленні на ньому своєї присутності, презентували власну продукцію та бізнес-можливості компаній.

Цьогорічний форум відвідає Президент України Володимир Зеленський та свою участь у заході підтвердив Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко. В рамках форуму планується проведення виставки великогабаритної техніки та промислових зразків продукції, ярмарки продукції підприємств України та Білорусі та виробів декоративно-прикладного мистецтва, концерт Дружби та інші заходи.

Щодо можливої участі у Другому форуму регіонів України та Білорусі звертайтеся до Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму Луганської облдержадміністрації за тел.: (06452) 4-22-50.