Прес-центр9 квітня 2020, 15:04

Василя Голобородька нагороджено почесною відзнакою «За розвиток регіону»

З нагоди 75-річного ювілею видатного українського поета Василя Голобородька, уродженця Луганщини, від  голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая нашому славетному земляку була передана почесна відзнака «За розвиток регіону».

Цю відповідальну місію виконав голова Міжнародної громадської організації «Луганське земляцтво» Вадим Горан. Вже багато років поет проживає на Київщині.

«Дякую за увагу та теплі слова до мене. Я усім серцем люблю рідний край, мою малу Батьківщину. Та обережно зберігаю кожну спогаду про Донбас – Луганщину. Так сумно, що там останніми роками відбуваються трагічні події, які торкнулися усіх: і моїх земляків, і всіх українців. Однак все налагодиться. Війна закінчиться. А як інакше? Бо Луганщина та Донеччина це ж Україна», – сказав Василь Іванович.  

На останок він попросив передати Сергію Гайдаю, щоб в ці випробувальні часи він ніколи не втрачав силу духа, впевненості в своїх силах та завзято допомагав відроджувати Луганщину.