Прес-центр12 березня 2018, 09:03

Важливо: до закінчення реєстрації для участі в ЗНО – тиждень

Нагадуємо, що реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року триватиме до 19 березня. Внесення змін до реєстраційних даних можливе до 2 квітня.

На Луганщині наразі вже зареєструвалися понад 2000 учасників. Серед них виявили бажання скласти ЗНО з Української мови та літератури 2037 осіб, з Історії України – 1304, з Математики – 950.

Також популярні серед учнів області Біологія (657), Англійська мова (593) та Географія (558).

Щоб успішно зареєструватися для участі в ЗНО, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися» (https://zno.testportal.com.ua/registration). Зауважте, що одним з перших кроків є обрання категорії особи. Далі надаємо роз’яснення, яку категорію необхідно обирати під час роботи з сервісом «Зареєструватися».

Внести зміни до реєстраційних даних можна за допомогою спеціального сервісу «Внести зміни», розміщеного на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вхід до сервісу – за номером і пін-кодом Сертифіката. Вам потрібно буде оформити нову реєстраційну картку, повторно сформувати комплект реєстраційних документів, вклавши до нього отриманий раніше Сертифікат.

Для того щоб усунути причини відмови в реєстрації, слід повторно скористатися сервісом «Зареєструватися» та сформувати новий комплект документів.

За матеріалами Українського центру оцінювання якості освіти