Прес-центр7 листопада 2018, 12:11

Важливо ефективно та вчасно використовувати кошти Державного фонду регіонального розвитку, – Сергій Філь

Сьогодні, 7 листопада, виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь перебуває з робочою поїздкою у Кремінському районі.

Відвідуючи базу відпочинку «Лісова поляна», де наразі продовжуються будівельно-монтажні роботи за рахунок Державного фонду регіонального розвитку, він відзначив:

«Це дійсно цікавий та корисний проект, який передбачає розвиток туристичної галузі Луганщини. Тож, ми налаштовані на те, щоб в області реалізовувались такі комплексні проекти, які відповідають потребам Державного фонду регіонального розвитку. Наразі важливо ефективно та вчасно використати ці кошти».

Ця база входить до складу комунального підприємства «Оздоровчо-туристичний центр «Лісова казка».

Проект «Реконструкція бази відпочинку «Лісова поляна» реалізується за фінансової підтримки ДФРР та коштів районного бюджету. Його вартість складає 3 274 478,00 гривень.

Слід зазначити, що оздоровчо-туристичного центр є базою для сімейного відпочинку, проведення дитячих та молодіжних таборів та інш.

Він знаходиться серед соснового бору, до озера Підписочного усього 800 м. На території бази розташовані літні будиночки з двох-, трьох- та чотиримісними номерами. 

Також у наявності є спортивний та дитячій майданчики, кухня, їдальня, магазин. Є місця для кемпінгу, паркування та пікніку.