Прес-центр13 серпня 2021, 16:08

«Велике будівництво»: Катерина Безгинська доручила прискорити капремонт школи в Станиці Луганській

Перебуваючи з робочою поїздкою в Станиці Луганській, заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська перевірила стан капітального ремонту місцевої школи.

А саме, комунального закладу «Станично-Луганська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Станично-Луганського району Луганської області».

«Її відбудовують за програмою Президента Зеленського «Велике будівництво». Важливо розпочати освітній процес в цьому закладі саме 1 вересня. Тож, упродовж серпня будівники мають завершити всі основні роботи в приміщеннях», – наголосила Катерина Безгинська.

Вона додала, що реалізація проєкту розрахована на два роки. В поточному зроблять капремонт трьох поверхів приміщень школи. В наступному – утеплять фасад та відремонтують другий корпус закладу.

Разом із Катериною Безгинською ознайомився із ходом будівництва директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк.

Наразі там повністю замінено дах будівлі, укріплено та утеплено фундамент. 1 вересня навчального року школярі зустрінуть в оновлених класних кімнатах. У приміщеннях завершуються внутрішні роботи з облаштування електропроводки, санвузлів, стелі, підлоги, дверей, стін класних кімнат та коридорів. У кожному класі встановлено рукомийник з підведеною гарячою водою.

Нагадаємо, що в минулому році в рамках програми «Велике будівництво» в цій школі відремонтували спортивний зал.

Також Катерина Безгинська перевірила готовність до проведення літніх сільських спортивних ігор серед збірних команд районів місцевий стадіон «Нива».