Прес-центр8 грудня 2021, 10:12

Велике будівництво на Луганщині: ділянка дороги Н-26 готується до введення в експлуатацію

У поточному році на дорозі проводилися масштабні роботи на двох ділянках дороги Н-26 Чугуїв – Мілове  – км 230+000 – км 265 + 000 (від Євсуга до Біловодська) та на км 265+000 – км 300 + 885 (від Біловодська до Мілового).

Завдяки Національній програмі «Велике будівництво» на дорозі Н-26 працювали чотири  різні підрядні організації. На маршруті  Євсуг – Біловодськ – Мілове генпідрядником було  ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна протяжність маршруту 70 кілометрів.

На ділянці км 230+000 – км 265 + 000 закінчено влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття; закінчено роботи з облаштування примикань, з’їздів; укріплення узбіччя. Закінчені  роботи з укладання ЩМА та закінчено нанесення розмітки, встановлення сигнальних стовпчиків. Дорога готується до введенні в експлуатацію після встановлення на ній метеостанції. Буде встановлена в районі населеного пункту Мілове до кінця поточного року.

Нагадаємо, траса – Чугуїв – Мілове  – автомобільний шлях національного значення. Дорога починається в місті Чугуїв (Харківська область), на Луганщині проходить через місто Сватове, села Містки, Калмиківка, Підгорівка, місто Старобільськ, смт Біловодськ, закінчується в смт Мілове на кордоні з Росією.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Луганській області.