Прес-центр14 вересня 2020, 16:09

Велике будівництво: у Станиці Луганській реконструюють стадіон та спортзал

Стан ремонтних робіт перевірила заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська сьогодні, 14 вересня.

Відновлення цих об’єктів відбувається у рамках ініційованого Президентом України «Національного проєкту «Велике будівництво».

У Станично-Луганській ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів триває капітальний ремонт спортивної зали.

Там вже завершили вирівнювати стіни, виконано стяжку підлоги, триває облицювання стін плиткою, оновлено дах спортивної зали тощо.

«Роботи продовжуються, та головне – вони виконуються якісно», – наголосила заступник голови облдержадміністрації, після чого також ознайомилась із організацією освітнього процесу в умовах карантину в школі, де навчаються 329 учнів та працюють 26 педагогів.

Кошторисна вартість відновлення спортивної зали становить 4518,0 тисяч гривень.

Слід зазначити, що за останні роки у школі також замінені вікна, частина даху, вхідні та частина класних дверей, проведено капітальний ремонт системи опалення, закінчено реконструкцію міні-футбольного поля.

Розроблена проєктно-кошторисна документація на будівництво власної модульної котельні. Останній проєкт увійшов до І пулу Надзвичайної кредитної програми Європейського інвестиційного банку – тривають тендерні процедури.

Крім того, на стадіоні «Нива» Катерина Безгинська поспілкувалася з представником підрядника та обговорила подальший розвиток спортивної галузі Станично-Луганського району.