Прес-центр15 вересня 2021, 16:09

«Ви розміновуєте місця ураження ворожої артилерії, приборкуєте лісові пожежі та працюєте на лінії зіткнення», - Олексій Смирнов вручив обласні нагороди рятівникам Луганщини

Перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Смирнов взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня рятівника.

Звертаючись до співробітників та ветеранів ДСНС він наголосив: «Ваша професійний обов’язок – рятувати життя ціною власного. Ви приймаєте рішення у складних і нестандартних ситуаціях. Скажу напевне: жоден з ваших колег з інших регіонів України не стикається з тими проблемами, що випали на долю Луганщини. Ви розміновуєте місця ураження ворожої артилерії, приборкуєте лісові пожежі та працюєте на лінії зіткнення, щодня ризикуючи власним здоров’ям та життям. Але завжди з честю ви приймаєте усі виклики долі. На вашому рахунку сотні врятованих життів та тисячі знешкоджених вибухонебезпечних снарядів».

Також він вручив кращим вогнеборцям Луганщини обласні відзнаки.

У свою чергу начальник ГУ ДСНС в Луганській області Михайло Пшик подякував представникам обласної влади за внесок у зміцнення протипожежної безпеки Луганщини. Так, тільки цьогоріч облдержадміністрацією передано три автоцистерни об’ємом чотири тонни кожна до автопарку рятувальників області.

Також рятівники вирішили поділитись святковим настроєм із дітлахам міста, які із задоволенням оглядали устаткування пожежних машин та бавилися з чотирилапими вихованцями кінологічного підрозділу ДСНС.