Прес-центр11 вересня 2017, 12:09

Видатні спортсмени Луганщини відзначені державними нагородами

Президентом України Петром Порошенком підписані три Укази щодо відзначення державними нагородами видатних спортсменів, у тому числі з Луганської області.

Відповідно до Указу №268/2017 за досягнення високих результатів на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх 2017 року у місті Самсун (Турецька Республіка), виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України членів національної збірної відзначено: орденом «За заслуги» ІІІ ступеня срібного призера з легкої атлетики Олександра Олександровича Дмитриєнка, орденом «За мужність» І ступеня срібного призера з футболу Дмитра Євгеновича Невенченка, орденом «За мужність» ІІІ ступеня срібного призера з футболу Дмитра Ігоровича Бєлоусова, орденом княгині Ольги ІІ ступеня триразову чемпіонку з карате Карину Олегівну Янчук.

Згідно з Указом №269/2017 за досягнення високих результатів на X Всесвітніх іграх з неолімпійських видів спорту у м. Вроцлав (Республіка Польща), піднесення міжнародного авторитету України нагороджено членів національної збірної команди: орденом «За заслуги» ІІІ ступеня срібного призера з пауерліфтингу Володимира Володимировича Рисєва, медаллю «За працю і звитягу» бронзового призера з пауерліфтингу Дмитра Володимировича Семененка.

За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих результатів та багаторічну плідну професійну діяльність Указом № 270/2017 орден княгині Ольги II ступеня отримала головний тренер штатної команди національної збірної України зі стрибків у воду Тамара Володимирівна Токмачова.

Вітаємо наших спортсменів і тренерів!