Прес-центр27 квітня 2018, 15:04

Відбудеться брифінг Командувача операції об’єднаних сил Сергія Наєва, голови Луганської ОДА Юрія Гарбуза та голови Донецької ОДА Павла Жебрівського

2 травня у Краматорську у Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації (вул. Олекси Тихого, буд. 6) відбудеться брифінг Командувача операції об’єднаних сил Сергія Наєва з нагоди початку операції об’єднаних сил.

У брифінгу також візьмуть участь голови обласних Луганської та Донецької військово-цивільних адміністрацій Юрій Гарбуз і Павло Жебрівський, посадові особи Збройних Сил України та інших військових формувань та правоохоронних органів командування об’єднаних сил.

Акредитація журналістів обов’язкова!

Заявки на акредитацію необхідно надсилати на електронну пошту accreditation@ukr.net з поміткою «Акредитація на брифінг».

У заявці вказується П.І.Б., посада, контактні дані, номер прес-карти АТО (ООС) (за наявності), також додаються електронні копії 1-2 сторінок паспорту та редакційного посвідчення. 

Акредитація триватиме до 10:00 1 травня 2018 року!

Для участі у заході прохання до представників ЗМІ мати з собою зазначені документи.

Збір акредитованих журналістів з 9:30 до 10:30 біля входу до Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. Телефон для довідок: 0986713040.

Луганська облдержадміністрація забезпечує трансфер для представників ЗМІ. Виїзд від ОДА (м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59) відбудеться о 07:00.

Контакта особа від Луганської ОДА Людмила Долгоновська, тел. 0977287464.