Прес-центр16 грудня 2016, 15:12

Відбулася розширена нарада з перевізниками області

Облдержадміністрацією проводиться відповідна робота щодо виконання перевізниками договорів на перевезення пасажирів, створення умов для безпечного, якісного та ефективного їх перевезення у приміському, міжміському, міжнародному сполученні, а також легковим автотранспортом.
На цей час налагоджено співпрацю з «Укртрансбезпекой», ПАТ «Луганське регіональне управління автобусних станцій», Головним управлінням Державної фіскальної служби в Луганській області та Управлінням Служби безпеки України в Луганській області.
За дорученням Юрія Гарбуза, голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації, його заступник Юрій Клименко сьогодні, 16 грудня, провів розширену нараду з питань пасажирських перевезень і розвитку транспортної галузі Луганської області на 2017 рік.
У роботі наради також взяли участь директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Сергій Шелест, представники управління «Укртрансбезпеки» в Луганській області, Національної поліції, Державної фіскальної служби України, Антимонопольного комітету,  Держпродспоживслужби в Луганській області, Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ЛОДА, міської влади, підприємств-перевізників.
Учасники наради обговорили питання організації безпеки пасажирських перевезень, взаємодії перевізників з автостанціями в області та їх облаштування, проблеми руху пасажирського транспорту через нещодавно введений в експлуатацію міст між Сєвєродонецьком і Лисичанськом. У фокусі уваги були проблеми, пов’язані з аварійністю на пасажирському транспорті та координацією спільних дій, спрямованих на розвиток транспортної галузі в регіоні.
Звертаючись до перевізників Сергій Шелест сказав, що у разі систематичних порушень і надсилання трьох попереджень, договори з ними будуть розірвані, а маршрути – виставлені на конкурс!