Прес-центр19 грудня 2017, 13:12

Відбулися обласні змагання з акробатичного рок-н-ролу

У розіграші кубку області з акробатичного рок-н-ролу, що відбувся у Сєвєродонецьку, взяли участь понад 100 представників різних міст та районів Луганщини.

За результатами змагань у категорії «Діти» перше місце посіли Кирило Безручко та Марта Уразовська, другими стали Матвій Медик та Вероніка Артюшенко, третє місце за Дмитром Жуковим та Марією Михайленко.

У категорії «Діти-дебют» перша сходинка у Єгора Калашнікова та Варвари Боровик, друга – у Івана Невеселого та Марії Тишакової, а третя – у Антона Науменка та Марії Тюленевої.

Серед юнаків призові місця розподілились наступним чином: І місце – Назар Диденко/Кіра Тимофєєва, ІІ місце – Олександр Красніков/Ірина Ткаченко, ІІІ місце – Богдан Хрімлі/Арина Варнавська.

Кращими серед юніорів стала пара Олександр Косолапов та Софія Бондаренко, а у категорії «Б-класс» золото у Дмитра Полозова та Анни Фіщук.

У категорії «Соло-Діти» кращий результат у Арини Клименко, другою стала Софія Бондаренко, третьою – Таїсія Болтова.

У категорії «Соло-юнаки» місця розподілились так: «золото» змагань у Ксенії Косман, срібло – у Лесі Сидоренко, бронза – у Анни Грицутенко.

У змаганнях дуетів І місце посіла пара Карина Якімова/Софія Якімова, другими стали Ліза Літвінова та Анна Коньшина, третє місце у Єди Калінікової та Анни Колтак.

Категорія «Дует-дебют» принесла «золото» Яні Благій та Мірі Красильниковій, друге місце посіли Міланія Старченко та Аліса Юркова, третє – Софія Дорохіна та Ліза Верменічева.

Тренують спортсменів Олексій Фоменко, Яна Зозуля, Інна Узлякова та Анастасія Козубська.