Прес-центр24 липня 2017, 11:07

Відбулось засідання колегії Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації

Участь у заході взяли керівники обласних, міських та районних органів і закладів охорони здоров’я та спеціалісти Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

Під час колегії учасники розглянули низку питань.

Зокрема, про діяльність позаштатних військово-лікарських комісій при районних та міських військових комісаріатах Луганської області, підсумки діяльності ВЛК за 2015-2016 роки та перше півріччя 2017 року.

Також йшлося про роботу амбулаторної та стаціонарної акушерсько-гінекологічної допомоги у лікувальних закладах Старобільського, Сватівського районів та м. Лисичанська, медичної допомоги дітям у Біловодському та Новопсковському районів та у надані медико-психологічної допомоги учасникам АТО.

У ході засідання колегії порушувалися питання щодо роботи онкологічної служби за перше півріччя 2017 року та будівництва онкологічного диспансеру.

На порядку денному були запропоновані питання щодо проведення цільових медичних оглядів на туберкульоз, підготовки заявок на препарати крові та проведення днів донора, організації добровільного обстеження населення на ВІЛ-інфекцію/СНІД, а також стану санітарно-епідемічної ситуації в Луганській області.