Прес-центр17 грудня 2021, 17:12

Відбулося засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації

17 грудня відбулося перше засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації у новому складі відповідно до розпорядження керівника обласної військово-цивільної адміністрації – голови облдержадміністрації від 06.10.2021 № 662.

Відкрив засідання регіональної ради підприємців виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Олексій Смирнов, який наголосив на основних завданнях ради, насамперед, у сприянні взаємодії суб’єктів господарювання, громадських організацій та об’єднань підприємців, органів влади на засадах партнерства і відкритості.

Було зауважено, що робота ради повинна спрямовуватись на подальший розвиток, підтримку, популяризацію підприємницької діяльності, соціальну відповідальність бізнесу. Облдержадміністрація зі свого боку готова тісно співпрацювати з радою підприємців у формуванні та реалізації завдань держави у сфері підприємництва та державної регуляторної політики та завжди відкрита до конструктивного діалогу та подальших спільних дій.

Головою регіональної ради підприємців було обрано Жана Кисіля – керівника ТОВ «Східна хімічна компанія». Першим заступником голови – фізичну особу-підприємця, голову Кремінської районної ГО «Кремінська бізнес-асоціація» Андрія Сімонова та заступником голови генерального директора виробничо-комерційного ПП «Термо-Златополь» Валерія Бешенка.

У ході засідання затверджено регламент роботи ради, обговорено організаційні питання, висловлено думки, надано пропозиції щодо формування плану подальшої роботи ради.

Сподіваємось, що реалізація радою своїх завдань принесе позитивні результати у сфері розвитку підприємництва на Луганщині.