Прес-центр3 грудня 2017, 18:12

Відбувся Східноєвропейський Лідерський Форум

29 листопада — 2 грудня в Україні проходив сьомий Східноєвропейський Лідерський Форум. Близько 600 осіб з України, Білорусі, Молдови, Литви, Фінляндії та Сполучених Штатів Америки зібралися в ці дні в Києві. 12 секцій, 120 тем, 10 ток-шоу, 30 семінарів та круглих столів, 6 пленарних сесій, 80 спікерів, 50 волонтерів роблять Форум масштабної платформою для творення партнерських відносин між євангельськими лідерами. Серед цілей Форуму: оснащення євангельських лідерів інструментами, необхідними для євангелізації східноєвропейських народів і сприяння зростанню в служінні через учнівство, навчання і тренінги.

«Форум зіграв важливу роль в моєму житті. Кілька років тому СЄЛФ став для мене плацдармом і початком мого лідерства, він послужив мені поштовхом до особистого служіння. На мою думку, всі, хто відчувають у своєму серці покликання до лідерства, повинні бути на Форумі. Саме тут ми можемо спілкуватися і передавати один одному досвід служіння », — зазначив Олег Шеремета, голова Івано-Франківського оргкомітету святкування 500-річчя Реформації в інтерв’ю прес-центру СЄЛФ.

У цьому ювілейному році Реформації Форум проходив під гаслом «Реформація триває», що особливо актуально для сьогоднішньої України. «Принципи та цінності Реформації, засновані на Біблії, свого часу змінили хід світової історії, ставши причиною процвітання та« золотої доби »багатьох країн», — в заключному спічі на закритті Східноєвропейського Лідерського Форуму сказав директор СЄЛФ Ярослав Лукасик, — Сьогодні вони залишаються актуальними і для українського народу, закликаючи кожну людину до святості, справедливості і праведного життя, підприємливості та відповідальному ставленню до свободи, активного реформування всіх сфер життя суспільства ».