Прес-центр21 червня 2022, 16:06

Відновити бізнес на новому місці допоможе Держпраці. Онлайн консультації на https://pratsia.in.ua

Державна служба України з питань праці надає консультаційну підтримку суб’єктам господарювання, які вимушені тимчасово припинити свою діяльність на територіях, де внаслідок збройної агресії російської федерації ведуться активні бойові дії, та переїхати до більш безпечних регіонів нашої країни.

«Роботодавцям, що мають потребу і виявили бажання відновити свій бізнес на новому місці, працівниками Держпраці в межах компетенції надається фахова допомога щодо широкого спектру питань. Зокрема, трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг тощо», - повідомили у Департаменті економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації.

Наразі проєкт Держпраці щодо підтримки бізнесу та попередження порушення прав працівників під час дії воєнного стану охоплює усі категорії суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території України та мають потребу в отриманні відповідної консультативної допомоги.

Форма звернення для отримання консультаційної підтримки, а також відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема й у воєнний час, знаходяться на порталі https://pratsia.in.ua/.