Прес-центр9 вересня 2020, 13:09

Відновлено прийом заяв від учасників АТО/ООС і внутрішньо переміщених осіб про намір отримати пільговий кредит на придбання житла

10 вересня 2020 року з 09:00 відновлюється прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян – учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб (постанова Кабінету Міністрів України від 27.11.2019 № 980).

Це відбуватиметься відповідно до рішення Комісії з розгляду питань державної підтримки та/або пільгового довгострокового державного  кредитування на придбання житла в рамках бюджетних житлових програм (утвореної відповідно до наказу Мінрегіону 01.11.2018 № 295 зі змінами).

Звертаємо увагу зацікавлених осіб в отриманні пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла, що на офіційних веб-сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла (https://lg.molod-kredit.gov.ua) громадяни мають можливість:

- ознайомитися з інформацією стосовно того, чи мають вони право на отримання кредиту;

- визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;

- переглянути перелік документів, що необхідно подати до регіонального управління;

- зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.

Заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути подані до регіональних управлінь Держмолодьжитла виключно через офіційні сайти або надіслані засобами поштового або електронного зв’язку.

Зазначені документи можна надіслати до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла, де громадянин бажає отримати кредит (незалежно від місця реєстрації).

Кандидати отримують кредит з урахуванням місця реєстрації заяви.

У реєстрі порядковий номер кандидата формується згідно з черговістю направлення відповідної заяви та анкети (в електронному або паперовому вигляді) з урахуванням дати та часу подання документів.

Датою подання документів є дата надходження на визначену електронну адресу регіонального управління.

Якщо це відбулося в неробочий день та/або час, датою подання заяви та анкети вважається наступний робочий день.

З офіційними веб-адресами регіональних управлінь Держмолодьжитла та Іпотечного центру в місті Київ та Київській області за посиланням.