Прес-центр8 листопада 2018, 09:11

Відремонтована зала боксу в Кремінній є прикладом ефективної взаємодії обласної та районної влади, – Сергій Філь

Спеціалізована зала боксу Кремінської дитячо-юнацької спортивної школи запрацювала після проведення у приміщенні капітального ремонту.

Участь у церемонії її відкриття узяли виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь та заступник Міністра освіти та науки України Роман Греба.

«Реалізація цього проекту довела ефективну взаємодію обласної та районної влади. Це чудовий подарунок нашим дітям», – підкреслив Сергій Філь.

Зазначимо, що загальна вартість затвердженої кошторисної документації об’єкту складає 3135 тис. гривень, у тому числі 1640 тис. гривень профінансовано за рахунок коштів обласного бюджету. На закупівлю обладнання з місцевого бюджету виділено 662 тис. гривень. Придбано боксерський ринг, обладнання для тренувань, меблі.

Звертаючись до юних спортсменів, Сергій Філь наголосив: «Займайтеся спортом, а ми вам у цьому всіляко допомагатимемо».

Заступник Міністра освіти та науки побажав вихованцям закладу успіхів та висловив сподівання, що в цій залі будуть виховуватись нові чемпіони.

Також Сергій Філь передав для ДЮСШ сертифікат на 30 тисяч гривень для придбання обладнання та інвентаря.

Наразі там займається понад 60 дітей. У ході капітального ремонту зали боксу виконані роботи з реконструкції внутрішніх приміщень, встановлення вікон, дверей, утеплення будівлі, ремонту даху, роботи з улаштування системи водопостачання, каналізації, електропостачання, теплопостачання, вентиляції та монтажу освітлення, опоряджувальні роботи та благоустрій території.