Прес-центр9 вересня 2019, 12:09

Відремонтовано дорогу в Нижній Дуванці

На ділянці дороги Р-66 від мосту через річку Красна до закінчення населеного пункту Нижня Дуванка завершено ремонт автошляху.

Інша частина дороги Р-66 має суттєві пошкодження та також потребує ремонту. Відповідні проекти щодо подальшого відновлення вже підготовлені.

Слід зазначити, що жителі Нижньої Дуванки неодноразово скаржилися на необхідність ремонту.

Також нагадаємо, що голова обласної держадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький у на липневому засіданні колегії облдержадміністрації наголосив на низькій якості та малих обсягах виконаних ремонтів доріг.

Результати діяльності підрозділів, що відповідають за дороги, будуть розглянуті на засіданні колегії облдержадміністрації, яке планується провести у вересні.

Нагадаємо, що дорога Р-66 є автомобільним шляхом регіонального значення та проходить територією Луганської області через Дьоміно-Олександрівку – Троїцьке – Нижню Дуванку – Сватове – Кремінну – Рубіжне – Сєвєродонецьк – Лисичанськ – Гірське – Олександрівськ – Луганськ.

Під час ремонту вищеназваної ділянки проведені відповідні підготовчі роботи з фрезерування, зачистки та прибирання, а ділянка протяжністю більше ніж 400 метрів зазнала повної заміни. Замовником виступила Служба автомобільних доріг у Луганській області.

Наразі планується виконати капітальний ремонт автомобільної дороги Р-66 КПП «Демино-Олександрівка» – Сватове-Лисичанськ-Луганськ на ділянці км 50 + 900 – км 60 + 000, км 60 + 000 – км 68 + 000 (від межі Троїцького району до виїзду з Нижньої Дуванки – загальна протяжність – більше 17 кілометрів).